FEDA ledenevent op spectaculaire locatie (copy)

Events

11 december 2019 – Brainport Industries Campus

FEDA Ledenevent op spectaculaire locatie

Met op het programma onder meer de Algemene Ledenvergadering, een bijzondere presentatie van Loulou van Ravensteijn en een aantal super interessante workshops, was deelname aan het FEDA ledenevent op 11 december eigenlijk een must. Al was het alleen maar vanwege de locatie: de splinternieuwe en spectaculaire Brainport Industries Campus in Eindhoven.

Verandering is de ‘constante factor’ binnen FEDA en daarom staat deze dynamische branchevereniging altijd voorop met het initiëren van activiteiten waarmee haar leden sneller en beter kunnen reageren en anticiperen op conjuncturele en technologische ontwikkelingen. “Tijdens het ledenevent in Eindhoven wordt onder andere in het kader van het FEDA Next programma ingegaan op het belang van meer in de keten integreren,” zegt FEDA-branchemanager André Braakman erover. “En wat dit belangrijke onderwerp betreft kon de locatie van het event natuurlijk niet beter gekozen worden. Brainport Industries Campus is immers hét voorbeeld van hightech samenwerking en de allereerste locatie waar hightech toeleveranciers samen innoveren en produceren. De officiële opening vond 3 oktober jl. plaats en werd verricht door Koning Willem Alexander. Op de Campus delen de meest succesvolle bedrijven hoogwaardige faciliteiten, zoals cleanrooms, flexibele productieruimtes, magazijnen en geavanceerde voorzieningen. Vanuit die ketenintegratie gedachte werken bedrijven in verschillende combinaties samen voor (inter)nationale klanten. Dit sluit natuurlijk naadloos aan op dat waar wij als FEDA al jaren mee bezig zijn, namelijk met het samenbrengen van partijen in de keten.”

Tijdens de ALV werd stil gestaan bij de bestuurswissels dit jaar. Meer info hierover vind je elders in deze FEDA Digitaal.

Nieuwe FEDA-secretaresse

Het FEDA-secretariaat verstrekt graag telefonisch of via e-mail informatie over deelname aan het ledenevent, maar natuurlijk ook over het FEDA-lidmaatschap of bijvoorbeeld Technische Leergangen. Sinds kort werkt Renate Snijder als secretaresse bij FEDA. “Ik onderhoud onder meer het contact met de leden, wikkel correspondentie af, plan en regel vergaderingen, kortom ik doe alle taken die bij het beheer van het FEDA-secretariaat horen,” aldus een enthousiaste Renate Snijder. “Alhoewel ik nieuw ben bij FEDA, heb ik al zeven jaar ervaring in de verenigingswereld. Vanuit die functie werk ik ook nog voor een andere brancheorganisatie. Het bevalt erg goed bij FEDA. Recent ben ik voor het eerst betrokken geweest bij DFPTC en dat was enorm leuk. Het is een dynamische organisatie en het is erg interessant om kennis te maken met de uiteenlopende technische bedrijven die lid zijn van FEDA.”

Brainport Industries campus

DAG:

11 december 2019

PLAATS:

Brainport Industries Campus, Eindhoven


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaal.feda.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 955
  • FEDA ledenevent op spectaculaire locatie (copy)

    Vorig artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaal.feda.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 918
  • FEDA ledenevent op spectaculaire locatie (copy)

    Volgend artikel

WEBSHOP

Check onze webshop en bestel daar de Technische Leergangen, Rode Boekjes in meerdere talen & onze techniekboxen.

PROJECTEN

Benieuwd naar de laatste info over onze projecten? Bekijk dan de FEDA projectensite. 

Nieuws

Nog niet uitgelezen? Bekijk hier het
laatste nieuws op onze website. 

ADRES

Bezoekadres
Reitseplein 1, 5037 AA  Tilburg
Postadres
Postbus 4076, 5004 JB  Tilburg

CONTACT

Tel 013 – 59 44  158
Mail info@feda.nl