FEDA-lid in de spotlight: RMF Systems (copy)

FEDA-lid in de spotlight

Training

rmf systems

RMF Systems heeft een aantal dynamische jaren achter de rug waarin het bedrijf flink is gegroeid en sinds vorig jaar deel uitmaakt van het Amerikaanse bedrijf Des-Case. Met deze nieuwe ‘moeder’ biedt het bedrijf het complete pakket voor het conditioneren van smeermiddelen. 

RMF Systems is de merknaam geworden van het Radiale Micro Filtratiesysteem dat in de jaren ’90 is ontwikkeld bij Koppen&Lethem. Het oorspronkelijk voor de mobiele markt bedoelde bypass filtersysteem werd al snel ook offline in de industrie toegepast en aangevuld met een serie beluchters. Na de overname door Doedijns in 2006 ontwikkelde RMF Systems zich als zelfstandige divisie met een eigen pand en een groeiende productie- en assemblage afdeling in Waddinxveen. 

Play Video

Complementair

Toen de strategische aanpak van Doedijns en RMF Systems verder uit elkaar kwam te liggen, is besloten tot de verkoop van RMF Systems in 2018 aan Des-Case. Managing director van RMF Systems Gerben Gerken: “Een goede stap. Niet alleen zijn de programma’s complementair, we hebben in de nieuwe situatie ook weer meer mogelijkheden om te ontwikkelen en verder te groeien.”

Contact maken en kennis delen

Daarbij ziet Gerken ook de noodzaak om samen te werken in de keten. “Dat is één van de redenen dat we onlangs lid zijn geworden van FEDA. Deze branchevereniging biedt alle mogelijkheden om contact te maken met collega-bedrijven en is een perfect platform om een actieve rol in de branche te spelen en kennis uit te wisselen. Op dit moment zijn we ons nog aan het oriënteren, maar na de corona crisis hopen we snel met de andere leden kennis te maken!”

Wil je ook FEDA-lid in de spotlight worden? Stuur dan een e-mail naar communicatie@feda.nl

RMF systems

Bekijk de site van RMF Systems voor meer informatie.


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaal.feda.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 955
  • FEDA-lid in de spotlight: RMF Systems (copy)

    Vorig artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaal.feda.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 918
  • FEDA-lid in de spotlight: RMF Systems (copy)

    Volgend artikel

WEBSHOP

Check onze webshop en bestel daar de Technische Leergangen, Rode Boekjes in meerdere talen & onze techniekboxen.

PROJECTEN

Benieuwd naar de laatste info over onze projecten? Bekijk dan de FEDA projectensite. 

Nieuws

Nog niet uitgelezen? Bekijk hier het
laatste nieuws op onze website. 

ADRES

Bezoekadres
Reitseplein 1, 5037 AA  Tilburg
Postadres
Postbus 4076, 5004 JB  Tilburg

CONTACT

Tel 013 – 59 44  158
Mail info@feda.nl