FEDA Next Innovation Talk: een terugblik (copy)

Events

De kracht van data voor je klant én je businessmodel

FEDA NEXT INNOVATION TALK

Dat we naar een digitale datagedreven toekomst gaan, is wel bewezen. Maar hoe gebruik je data slim? En hoe kan je het omzetten naar nieuwe diensten voor je klant – en daarmee ook extra verdienmodellen voor je bedrijf? En hoe breng je digitalisering in de praktijk? Zomaar enkele vragen tijdens de eerste FEDA Next Innovation Talk op 18 mei aan bod kwamen.

Gastspreker tijdens het event was Glenn Ignacio, business development manager digitalization & automation bij Bosch Rexroth. Bosch investeerde de voorbije jaren sterk in digitalisering om de eigen plants efficiënter te maken, en helpt er nu anderen mee. Glenn stelt: “Het is meedoen of afhaken. Niemand wil eindigen als de Kodak van de industrie.”

Kijk de Innovation Talk terug

De volledige registratie van de FEDA Next Innovation Talk is opgenomen, zodat je het nog een keer rustig kan terugkijken.


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaal.feda.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • FEDA Next Innovation Talk: een terugblik (copy)

    Vorig artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaal.feda.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • FEDA Next Innovation Talk: een terugblik (copy)

    Volgend artikel

ADRES

Bezoekadres
Reitseplein 1, 5037 AA  Tilburg
Postadres
Postbus 4076, 5004 JB  Tilburg

CONTACT

Tel 013 – 59 44  158
Mail info@feda.nl