Is jouw business slim? (copy)

Projecten

Is jouw business slim?

Ik ga op reis en ik neem mee, een dik boek met heel veel rekensommetjes. Dit was toen ik, Ilse Lagendijk, een jaar of 8 was. Tegenwoordig hou ik het bij een stapel puzzelboekjes. Rekenen en puzzelen doe ik al sinds kleins af aan met veel plezier. Als Business Intelligence specialist kan ik dit elke dag toepassen in mijn werk.

Business Intelligence, je hoort het overal, maar wat houdt het nu eigenlijk in? Wikipedia omschrijft het als het proces van gegevens omzetten in informatie, dat vervolgens moet leiden tot kennis en aanzetten tot adequate actie. Dit kan een behoorlijke puzzel zijn. Mijn doel is om deze puzzel op te lossen en te komen tot nieuwe inzichten. Door doelgerichte analyse komen tot een rapport met de belangrijkste trends. Van een brij van data naar betrouwbare, actuele en begrijpelijke informatie.

En deze nieuwe inzichten zijn beschikbaar voor jullie als FEDA-leden! De IQPortal is gevuld met actuele informatie van Nevi, Oxford Economics en het CBS. Daarnaast zijn we druk bezig met de uitvraag van gegevens binnen de verschillende statistiekgroepen. Bekijk de belangrijkste trends binnen jouw sector en de verwachtingen voor de komende periode.

Ideeën, vragen of opmerkingen? Ik hoor het graag! Mail naar businessintelligence@feda.nl of neem contact op met Renate Snijder via info@feda.nl.


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaal.feda.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 955
  • Is jouw business slim? (copy)

    Vorig artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaal.feda.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 918
  • Is jouw business slim? (copy)

    Volgend artikel

WEBSHOP

Check onze webshop en bestel daar de Technische Leergangen, Rode Boekjes in meerdere talen & onze techniekboxen.

PROJECTEN

Benieuwd naar de laatste info over onze projecten? Bekijk dan de FEDA projectensite. 

Nieuws

Nog niet uitgelezen? Bekijk hier het
laatste nieuws op onze website. 

ADRES

Bezoekadres
Reitseplein 1, 5037 AA  Tilburg
Postadres
Postbus 4076, 5004 JB  Tilburg

CONTACT

Tel 013 – 59 44  158
Mail info@feda.nl