Online ledenevent (copy)

Events

Interactief online event voor en door leden

Binnenkort: 

Digitaal FEDA-ledenevent over de coronacrisis

 

Dankzij digitale mogelijkheden kunnen we in deze lastige tijden toch met elkaar in contact blijven om kennis te delen, vragen te stellen aan specialisten en ervaringen uit te wisselen. 

Bij dit digitale ledenevent stellen we de vragen en ervaringen van onze leden rondom de coronacrisis centraal. Dagvoorzitter en FEDA-bestuurslid Taco Leeflang zal deze interactieve sessie leiden.

 

Om de sessie efficiënt te laten verlopen willen we vooraf al in kaart brengen wat er onder de FEDA-leden . Wanneer je je aanmeldt, zullen we je een aantal (niet verplichte) vragen stellen. Wil je hier liever anoniem in blijven, dan is dat uiteraard ook mogelijk. 

Jouw vragen en ervaringen

Tijdens dit event willen we ingaan op wat er leeft bij jou als FEDA-lid, met name sinds het verschijnen van het coronavirus. We kunnen ons voorstellen dat het noodpakket van de overheid en de gevolgen van de crisis veel vragen bij onze leden oproepen.

Met welke vragen zit je? Tegen welke problemen loop je aan? Wellicht heb je al een innovatieve oplossing bedacht die misschien voor andere leden ook behulpzaam kan zijn. 

De coronacrisis heeft een gigantische impact op ons bedrijfsleven. En dit zal voorlopig nog voortduren en zijn sporen achterlaten.  Als brancheorganisatie willen we onze leden helpen waar we kunnen.

Onze expertise

We zorgen dat er experts aanwezig zijn die jouw vragen kunnen beantwoorden. Onze specialisten op bijvoorbeeld het gebied van arbeidsrecht of personeel staan voor je klaar.

Aanmelden

Zodra de dag bekend is, verschijnt deze op de website in de FEDA Agenda. Daar vind je dan ook de aanmeldlink voor het digitaal ledenevent.

FEDA-Ledenevent

DAG:

Volgt

TIJD:

Volgt

PLAATS:

Online


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaal.feda.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 955
  • Online ledenevent (copy)

    Vorig artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaal.feda.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 918
  • Online ledenevent (copy)

    Volgend artikel

WEBSHOP

Check onze webshop en bestel daar de Technische Leergangen, Rode Boekjes in meerdere talen & onze techniekboxen.

PROJECTEN

Benieuwd naar de laatste info over onze projecten? Bekijk dan de FEDA projectensite. 

Nieuws

Nog niet uitgelezen? Bekijk hier het
laatste nieuws op onze website. 

ADRES

Bezoekadres
Reitseplein 1, 5037 AA  Tilburg
Postadres
Postbus 4076, 5004 JB  Tilburg

CONTACT

Tel 013 – 59 44  158
Mail info@feda.nl