Online Ledenevent en ALV (copy)

Events

OnLINE LEDENEVENT EN alv

Donderdag 27 mei 2021 werd alweer de tweede online ALV van FEDA gehouden. Een goedgevulde, interessante middag die geopend werd door voorzitter Arjan Coppens. 

De sprong naar de toekomst, daar draaide het om tijdens de Algemene Ledenvergadering en het Ledenevent van FEDA. Want in een tijd waarin veranderingen elkaar in een hoog tempo opvolgen, is scherpte essentieel.

Met onder andere een inspirerende presentatie van Dorien van der Heijden over de strategie van de kreeft, stand van zaken over FEDA Next, de invulling van events in 2021, FEDA BI en de FEDA Kennisbank.

Alweer de tweede online ALV

Op donderdag 27 mei werd alweer de tweede online Algemene Ledenvergadering gehouden. En waar het in 2020 misschien nog onwennig en nieuw was, is het dit jaar een van de talloze digitale events van FEDA. FEDA organiseerde in 2021 al online Innovation Talks, FEDA Café en de FEDA Business Booster. En in juni wordt het eerste online FEDA Journaal uitgezonden.

Opening Ledenvergadering

Arjan Coppens opent de vergadering en vertelt over een bewogen jaar waarin, ondanks corona, veel positieve veranderingen hebben plaatsgevonden. Maar ook een jaar waarin helaas leden ernstig ziek zijn geworden of ons zijn ontvallen.

Financiën

Jon de Leeuw en penningmeester Ron Verleun lichten de financiën van FEDA in 2020 toe. Er wordt hierover online decharge verleend door de leden. Daarnaast stemmen de leden ook in met de aanpassingen in het huishoudelijk reglement en procuratieschema.

Marktontwikkelingen

Ilse Lagendijk, BI-specialist van FEDA, presenteert de laatste marktontwikkelingen en trends op basis van data uit het FEDA BI Portal.

FEDA Next en FEDAcademie

FEDA Next is het vernieuwingsprogramma van FEDA. Taco Leeflang en Maarten Bulsink vertellen hoe vanuit dit programma events  worden georganiseerd, ketenintegratie op gang gebracht en tools ontwikkeld om leden te ondersteunen in hun marktfocus. 

Arjan Coppens sluit de ALV af met een korte update over o.a. de CETOP-certificering door FEDAcademie.

Ledenevent:
de strategie van de kreeft

Dorien van der Heijden van Lobster Company vertelde een inspirerende verhaal hoe je je pantser kan afwerpen om te groeien.


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaal.feda.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • Online Ledenevent en ALV (copy)

    Vorig artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaal.feda.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • Online Ledenevent en ALV (copy)

    Volgend artikel

ADRES

Bezoekadres
Reitseplein 1, 5037 AA  Tilburg
Postadres
Postbus 4076, 5004 JB  Tilburg

CONTACT

Tel 013 – 59 44  158
Mail info@feda.nl