Vrijdag 24 mei: FEDA-ledenevent op innovatieve locatie (copy)

Events

Nog meer mogelijk met AI, VR, AR en IoT in de gasfabriek

Vrijdag 24 mei: FEDA-ledenevent op innovatieve locatie

Ondanks alle digitale mogelijkheden om in contact te komen met ‘vakgenoten’ en kennis uit te wisselen, is niets zo effectief – én leuk! – als fysiek samen te komen op een inspirerende locatie. Het FEDA-ledenevent wordt daarom dit jaar georganiseerd in ‘de Gasfabriek’ in Deventer. Na de jaarlijkse ALV neemt dagvoorzitter Marcel Fortuin de deelnemers mee in de wereld van Artificial Intelligence, Virtual Reality, Augmented reality en Internet of Things? U kent het al? Dan zult u het hier toch écht anders ervaren.

De Gasfabriek is in 2015 gestart met het doel om bedrijven te helpen op een disruptieve manier te innoveren. Nieuwe technologieën als blockchain en artificial intelligence ontwikkelen zich razendsnel en maken nieuwe businessmodellen mogelijk. Ja natuurlijk: Bijna iedereen kent de begrippen en weet er íets van, maar de voordelen ervan ontdekken voor het eigen bedrijf – laat staan het toepassen van de betreffende technologie – is een heel ander verhaal.

Marcel Fortuin, één van de ondernemers binnen de Gasfabriek én dagvoorzitter van het FEDA-ledenevent 2019: “Met dit cluster van de verschillende technologieën zijn we in staat te verbinden, en dat is uniek. We kijken bovendien vanuit de bedrijven zelf; wat speelt hier en welke nieuwe technologieën kunnen hen hierin ondersteunen. Door in een inspirerende omgeving met elkaar te sparren ontstaan er vaak ideeën die je de dag daarvoor niet voor mogelijk had gehouden. Díe vibe hebben we ook tijdens het ledenevent tot stand gebracht middels verschillende workshops die gerelateerd zijn aan één van de thema’s. Iedereen kon twee workshops volgen en tussendoor is er uiteraard alle mogelijkheid om te netwerken en de hier gevestigde startups te bezoeken.”

Direct contact

Het directe contact tussen FEDA leden en specialisten staat wat projectleider Stefanie Daalman betreft centraal tijdens het ledenevent. “Dit jaar hebben we gekozen voor een programma waarbij we niet plenair een presentatie geven over alles wat er leeft en op stapel staat binnen FEDA, maar waar we zoveel mogelijk persoonlijk contact willen maken. Onder andere via de zojuist genoemde workshops maar ook door te werken met thematische tabletops. Deelnemers kunnen dus zelf bepalen of ze meer informatie inwinnen over bijvoorbeeld het DFPTC (Dutch Fluid Power and Transmission Conference), de WoTS 2020, de Young Professional Awards, het Business Intelligence portal of ons uitgebreide programma technische leergangen waarvan dit jaar drie nieuwe exemplaren zullen verschijnen.

Op deze manier vonden leden elkaar op de verschillende plekken in de Gasfabriek. Eenzelfde belangstelling voor een specifiek onderwerp legt de basis voor een interessant gesprek en wellicht zelfs toekomstige samenwerking. Dat is immers ook wat we met onze benadering via FEDA NEXT beogen: samenwerken aan oplossingen waar de markt om vraagt in plaats van het individueel aanbieden van losse componenten die door de producent zelf bedacht zijn.”

FEDA-Ledenevent

DAG:

Vrijdag 24 mei 2019

TIJD:

12.00 tot 18.30 uur

PLAATS:

De Gasfabriek, Deventer

Inschrijven: info@feda.nl


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaal.feda.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 955
  • Vrijdag 24 mei: FEDA-ledenevent op innovatieve locatie (copy)

    Vorig artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaal.feda.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 918
  • Vrijdag 24 mei: FEDA-ledenevent op innovatieve locatie (copy)

    Volgend artikel

WEBSHOP

Check onze webshop en bestel daar de Technische Leergangen, Rode Boekjes in meerdere talen & onze techniekboxen.

PROJECTEN

Benieuwd naar de laatste info over onze projecten? Bekijk dan de FEDA projectensite. 

Nieuws

Nog niet uitgelezen? Bekijk hier het
laatste nieuws op onze website. 

ADRES

Bezoekadres
Reitseplein 1, 5037 AA  Tilburg
Postadres
Postbus 4076, 5004 JB  Tilburg

CONTACT

Tel 013 – 59 44  158
Mail info@feda.nl