YPA naar 2021, eerst webinar (copy)

Projecten

Young Professional Award verplaatst naar 2021, maar hoe digitaliseer je (student)projecten?

De coronacrisis heeft grote invloed op het onderwijs. Nu ook de WoTS is verplaatst, is ook de Young Professional Award verschoven. Daarnaast kregen we van verschillende hogescholen al berichten binnen dat het digitaliseren van het onderwijs, en daarmee ook de projecten, niet zonder slag of stoot gaat. 

Kennis en ervaring samenbrengen

Als branchevereniging willen we ook onze young professionals en hun opleiders ondersteunen waar mogelijk. Waar we verbindingen kunnen leggen, doen we dat. Daarom hebben we geïnventariseerd waar het onderwijs nog hulp nodig heeft bij het digitaliseren van de lesvormen. Ook hebben wij onderwijsinstellingen gesproken die juist weer best practices kunnen delen. Er zijn nu plannen om de diverse hogescholen samen te brengen tijdens een webinar.

Samen komen we verder

Op dit moment zijn er meerdere hogescholen die interesse hebben getoond om deel te nemen, zodat ze ervaringen kunnen te delen en tips kunnen krijgen vanuit het bedrijfsleven. 

Heb jij als FEDA-lid goede voorbeelden van digitale ondersteuning vanuit het bedrijfsleven en wil je ook bijdragen? Neem dan contact op met Elsje (zie hieronder). 

Young Professional Award 2021

Zodra er meer duidelijkheid is over de planning van 2021 en de verplaatsing van de YPA zullen we dit met jullie delen. We stellen het zeer op prijs als jullie het bestaan van de award én de webinar in jullie netwerk delen, zodat projecten die komend jaar opstarten wellicht mee willen dingen naar deze mooie award. 

Tip: je kunt dit bericht gemakkelijk delen op LinkedIn met de deelknop rechtsonder in beeld.

Add Your Heading Text Here

Projectcoördinator Elsje den Hartog

De YPA worden vanuit FEDA georganiseerd en begeleid door Elsje den Hartog. Zij is sinds 1 juli 2019 projectcoördinator bij FEDA waarbij een ieder profiteert van haar inmiddels elf jaar ervaring in de verenigingswereld. “Ik viel met mijn neus in de boter door direct aan de slag te kunnen met de YPA”, geeft Elsje aan. “Wat een mooie projecten passeerden de revue van studenten uit het hoger technisch onderwijs. Een uitgelezen kans om mijn eigen technische talent en inzicht meer aan te spreken en zo maximaal bij te dragen aan het uitdragen van alle mooie kanten van de techniek.”


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaal.feda.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 955
  • YPA naar 2021, eerst webinar (copy)

    Vorig artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaal.feda.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 918
  • YPA naar 2021, eerst webinar (copy)

    Volgend artikel

WEBSHOP

Check onze webshop en bestel daar de Technische Leergangen, Rode Boekjes in meerdere talen & onze techniekboxen.

PROJECTEN

Benieuwd naar de laatste info over onze projecten? Bekijk dan de FEDA projectensite. 

Nieuws

Nog niet uitgelezen? Bekijk hier het
laatste nieuws op onze website. 

ADRES

Bezoekadres
Reitseplein 1, 5037 AA  Tilburg
Postadres
Postbus 4076, 5004 JB  Tilburg

CONTACT

Tel 013 – 59 44  158
Mail info@feda.nl